Voorwaarden

Voorwaarden voor onze dienstverlening

2Service B.V. biedt u met BuybackLCD.com een professionele oplossing voor de inname van kapotte iPhone en Samsung LCD’s tegen zeer gunstige vergoedingen. Ook staan wij voor een transparante controle en een snelle betaling.

Voor deze dienst hanteren we de volgende voorwaarden:

Kwaliteit:

  • Voor kapotte iPhone & SAMSUNG display’s kan het OEM (A/B of C kwaliteit) of non-OEM (enkel refurbishment) betreffen, wij beoordelen dit tijdens de controle.
  • Display (en touch) is volledig als ‘origineel’ werkend, enkel het glas is gebroken of beschadigd. Bij kwaliteit A/B dient geen sprake te zijn van: slecht back-light, dode pixels, grijs oppervlak, witte lijnen en verkleuringen, scherminbrandingen, waterschade of randdrukschade.
  • Wij gaan er vanuit dat u ons alle kwaliteiten wenst te verkopen, en dat u niet een bepaalde kwaliteit wenst uit te sluiten.

Inpakken:

  • Als onze geadviseerde inpakwijze niet wordt nageleefd behouden wij het recht om uitpakkosten* te berekenen.
  • Na de aanmelding van uw LCD’s ontvangt u van ons een referentienummer. Graag dit nummer zowel aan de bovenkant als aan de zijkant van de doos te vermelden.

Rapportage:

  • Als u akkoord geeft op het rapport, geeft u akkoord op alle kwaliteiten vermeld in het rapport. Als u één specifieke kwaliteit retour wilt zien, dan zal alles worden geretourneerd en berekenen we onderzoekskosten*. Deze zullen aan u gefactureerd worden.
  • Bent u niet tevreden over het rapport? U kunt altijd een zending retour vragen. Wel berekenen we dan onderzoekskosten*. (met uitzondering van de eerste zending, hier rekenen we geen kosten)
  • Heeft u ons na 14 dagen na de ontvangst van onze rapportage geen reactie gegeven op het rapport, dan geeft u hierbij automatisch akkoord op de inhoud van ons rapport en kunt u deze niet meer retour vragen.

Betaling:

  • We betalen u enkel via bankoverschrijving na de ontvangst van uw factuur incl. BTW, we betalen helaas niet contant.

*Onze kosten excl. BTW

Aantal LCD'sOnderzoekskosten
bij niet akkoord
(Na 1e zending)
Uitpakkosten
indien lastig verpakt
Verzendkosten
Tot 50 LCD's€25,00-Gratis
Tot 100 LCD's€50,00-Gratis
Tot 250 LCD's€100,00-Gratis
Vanaf 250 LCD's€150,00-Gratis